Bogdan Alesandru

 Agent Imobiliar de peste 11 ani, Greater Toronto Area

Telefon: 647 701 9915
http://www.RealToro.ca

Bogdan Alesandru, Toronto Area Realtor since 2000Cautati un Agent Imobiliar Roman in Toronto Area? Are you looking for a Romanian Real Estate Agent in the Toronto Area?

Cumpararea unei case este una din cele mai importante decizii pe care le facem in viata si pentru multi dintre noi cea mai scumpa investitie. Alegeti cu mare atentie agentul cu care veti lucra.

Toata lumea cunoaste pe cineva care e Realtor, toti agentii au premii si sunt top producers etc. etc. etc., dar iata cateva sugestii despre cum cred eu ca ar trebui sa alegeti dintre zecile de mii de agenti in GTA:

  • Gasiti pe cineva care sa inteleaga ceea ce doriti. Cu atat mai bine daca vorbeste Romaneste. Nu neglijati insa sa evaluati si cat de bine stapaneste si limba Engleza, pentru ca negocierile se vor face mai mult ca sigur in Engleza;
  • Gasiti pe cineva care sa va salveze timp si bani. Intervievati agentul ca si cand i-ati oferi un job si aflati cum si cat de repede va poate informa si prezenta proprietatile de vanzare, cat comision percepe si ce bonusuri ofera la inchiderea tranzactiei;
  • Sunt multi agenti buni si toti avem acces la aceasi informatie si aceeasi baza de date. Unii dintre noi va vor intrece asteptarile. Lucrati cu un astfel de agent.

Sunati-ma cu orice fel de intrebari legate de Real Estate. Intrebati-ma despre serviciile mele GRATUITE pentru cumparatori si chiar si la vanzarea unei case. Intrebati despre garantia pe care o ofer tuturor clientilor mei ca veti obtine un profit maxim in orice tranzactie.

Bogdan Alesandru, B.Eng.
Independent Realtor
Right At Home Realty Inc. (cel mai mare independent Brokerage in Toronto Real Estate Board)

Bogdan Alesandru10

Bogdan Alesandru


Realtor de peste 11 ani
Toronto
Canada
Telefon: 647 701 9915
Website
Adrian Popa

Adrian Popa


Take The Right Step
1945 Leslie St
Toronto
Canada
Florentina Antonescu

Florentina Antonescu


Re/Max Ultimate Realty Inc
1739 Bayview Ave.
Toronto
Canada
Viorel Rusu

Viorel Rusu


Real Estate Agent, Royal LePage
8 Sampson Mews
Toronto
Canada
 
<< Start < Inapoi 1 Inainte > Sfarsit >>