E-mail

Poti crea un cont la BestRomanians optand pentru una dintre cele 4 Optiuni de Inregistrare
(GRATUITA, DETALIATA, FAVORIZATA sau VIP cu costuri intre $0 si $500 pe an).

Toate Inregistrarile sunt afisate in doua formate: redus ("carte de vizita", in cadrul categoriei sau rezultate in urma cautarilor) si desfasurat (continand toate detaliile permise de Optiunea de Inregistrare). 

Optiunea de Inregistrare va determina volumul de informatii permis si pozitionarea Inregistrarii Firmei.

Inregistrarile GRATUITE pot contine: nume, adresa, harta (creata automat), e-mail, slogan si o imagine.

Celelalte tipuri de Inregistrari pot contine in plus: telefon, website, descriere detaliata, cuvinte cheie (pentru cautari), galerie de imagini si video.

Totodata in functie de Optiune, Inregistrarea va aparea mai sus sau mai jos in pagina, in format redus sau desfasurat, marindu-ti sansele de a fi gasit de potentiali clienti. Imaginea de mai jos arata zonele in care apar Inregistrarile in cadrul unei categorii.

Toate genurile de Inregistrari apar in ordinea cronologica a inscrierii - primii inscrisi apar in partea de sus a paginii. In plus pentru Inregistrarile VIP exista si optiunea licitatiei - firmele care vor sa apara primele pot face oferte de plata mai mari decat pretul de baza ($500 pe an). 

Pentru orice intrebari sau daca doresti sa imbunatatesti Optiunea de Inregistrare contacteaza-ne la Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. .

 

Adauga comentariu

Codul de securitate
Actualizeaza